Bader Mimeur
Kopš 17. gadsimta Bader-Mimeur ģimene jau vairāk nekā desmit paaudzēs apsaimnieko Chassagne-Montrachet vīnogu dārzus un īpaši Côte de Beaune teritoriju.
Darītava ir par aizrautību un tiekšanos pēc labākā, lai dotu kvalitatīvāko produktu saviem klientiem no visas pasaules. Konkrētāk, tas attiecas uz vīnogulājiem, kuri tiek rūpīgi uzraudzīti, vadoties pēc ilgtspējīgiem procesiem, kas ļauj pēc iespējas samazināt apstrādes produktu izmantošanu, kā arī nodrošināt dabīgu fermentāciju un vīna nogatavošanos kvalitatīvās ozolkoka mucās.
Côte d’Or dienvidu daļa tiek ietekmēta ar klimatu, kas raksturīgs Vidusjūras, Atlantijas okeāna un kontinentālajai zonai. Vēji atnes karstus vai aukstus laika apstākļus, bet lielākajā daļā gadījumu vīnogu audzēšanai nepiemērotus laika apstākļus šie vēji aiznes prom, un rietumu pusē esošais kalns veido pateicīgu dabisko barjeru.
Meursault "Les Clous" 2011
Puligny-Montrachet Premier Cru "Champ Gain" 2017
Saint-Aubin Premier Cru "En Remilly" 2014
Chateau de Chassagne-Montrachet "Chassagne-Montrachet" 2010
Bourgogne Pinot Noir 2014
Santenay "Bievaux" 2010
Santenay Premier Cru "Clos du Passetemps" 2009
Bourgogne Aligoté "Les Pierres" 2011
Bourgogne Chardonnay "Dessous les Mues" 2015
Chassagne-Montrchet "Les Houillères" 2014
Chassagne-Montrachet "Vieilles Vignes" 2013
Chateau de Chassagne-Montrachet "Chassagne-Montrachet" 2014
Meursault “Les Clous” 2011- kalnu nogāzes atspulgs
Vīnogu šķirne: 100% Chardonnay
Produkcijas teritorija: Val di Mezzane
Ražas novākšana: ar rokām tiek novāktas oktobra sākumā
Krāsa: gaiša zeltaina krāsa, kas atstaro zaļu
Smarža: krama, balto augļu un ziedu aromāti, apdedzināta koka notis
Garša: bagātīga buķete, ko stimulē izteiksmīga minerālu un citrusaugļu mizu klātbūtne, nobeigums ir noturīgs
Gastronomiskā saderība: lieliski piemērots kā aperitīvs ar garnelēm vai austerēm, vai ar foie gras, ar mīdijām saldā krējuma mērcē, Burgundijas gliemežiem, jūras ķemmītēm, laša carpaccio, mīksti vārītu olu kukurūzas salātos, sparģeļiem, svaigu kazas sieru